Barbara Handke

HeartIQ™ Circle Facilitator, Verbinder, Mentor, Bodyworker, Vrouwenwerk, Cacao Sorceress, Yoga Teacher, Mindfulness Trainer

Als kind opgegroeid in de heuvels en bossen van de Eifel voelde ze zich het meest thuis samen met anderen in de natuur- dansend, spelend en in direct contact met de elementen. Deze openheid en speelse nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te ontdekken is iets wat haar altijd is bijgebleven. Al van jongs af aan kent en onderzoekt Barbara de paradox tussen een drang naar vrijheid en een gevoel van verantwoordelijkheid. Dit onderzoek heeft haar kennis laten maken met verschillende werelden, van marketing directrice in Berlijn tot het begeleiden van kinderen met een geestelijke en lichamelijke beperking in haar vrije tijd. Vanuit haar rijke levenservaring en (zelf)studie zoals Heart Circlewerk, Yoga, Mindfulness, Meditatie, Inner Grounding Therapie, Tantra en Massage deelt ze haar kennis en biedt ruimte voor mensen die deze paradox in zichzelf dieper willen gaan ontmoeten en ervaren dat ze grenzeloos krachtig zijn.

Barbara is van nature een bruggenbouwer en verbinder en sinds 2006 de hoedster en initiatiefneemster van Samudita. Kenmerkend is haar warme karakter, grote hart en levendige energie.

Haar intuïtie en diepe contact met de aarde energie leiden haar, ook in haar werk. Met ruime ervaring in verschillende embodiment stromingen is het lichaam vaak de eerste ingang om cliënten uit te nodigen om dieper te voelen en zich met hun kern te verbinden. Het bekrachtigen van (jonge) vrouwen vanuit een holistische visie loopt loopt als een rode draad door haar werk en leven.
Met haar kalme aanwezigheid creëert ze een veilige bedding die je uitnodigt te vertragen, tot rust te komen en van daaruit tot expressie te brengen wat er diep van binnen in je leeft: Wat wil je vieren, loslaten, meer belichamen, verder ontwikkelen of activeren? Barbara ziet de potentie in jou en heeft de kwaliteit dit terug te spiegelen zodat je in beweging kun komen. Ze heeft de kracht om voelend aanwezig te blijven bij intense processen.

Haar missie en passie is mensen te verbinden met hun eigen natuur, anderen en de wereld om hen heen.
En zo op zoek te gaan naar een nieuwe manier van 'Samen Zijn' vanuit Joy, om zo een mooiere wereld te creëren voor nu en voor de toekomstige generaties.

“Barbara is ervaren, warm en betrokken en nodigt je uit jezelf te zijn.”

“De sfeer in de training was open, veilig en gaf ruimte. Barbara is een goede luisteraar en stelt verrassende vragen op het goede moment. Ik heb waardevolle inzichten opgedaan die ik ook in het dagelijkse leven kan omzetten. Hartelijk bedankt.”

“Dat ben jij voor mij: enthousiast, fris, deskundig, vol compassie, nabij met je hart.”

Barbara Handke
Drum Samudita Bussum
Barbara Samudita Heart Circle
Scroll naar boven