Coaching en Mentoring

Heb je behoefte aan begeleiding en steun om door een transitie fase in je leven heen te bewegen?
Ben je op zoek naar een dieper contact met jouw innerlijke kompas en verlang je naar richting? Voel je
je vast zitten in (oude) emoties en afgesloten van de stroom van levensenergie? Maak je je soms
onzichtbaar? En heb je behoefte om je stralende zelf weer te belichamen en je intuïtie te herontdekken?

Het belang van Regulatie
Tijdens de Coaching en Mentoring sessies ontmoet Barbara je met onverdeelde aandacht en een open hart voor alles wat zich aandient en zich wil ontvouwen. Ik creëer een veilige bedding zodat jij tot rust kan komen. Enkel een goed gereguleerd zenuwstelsel in is in staat om te expanderen. Of je nu je schaduwkanten wilt ontmoeten en tot expressie brengen, of wilt voelen hoe het is om unieke zelf te vieren. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk ondersteuning voor mij is geweest tijdens periodes van rouw, angst, onzekerheid en burn-out. In mijn zoektocht heb ik veel verschillende benadering mogen ervaren en bestuderen, onder andere: psychotherapie, energetisch werk, opstellingen, Qigong, sjamanisme, circlewerk, yoga en massage. Het werken met het lichaam is voor mij echter de eerste ingang en in mijn persoonlijke ervaring ook het meest effectief.

'Stretchen' en 'Unwinden'
Mijn uitganspunt is dat alles al in ons aanwezig is. Je werkt dus niet hard naar een doel toe, maar je luistert naar de intelligentie van je lichaam. De intentie is altijd te bewegen naar wat je meer vreugde en levendigheid brengt, ookal is dat vaak spannend. Hierin is het hele spectrum van emoties en expressie welkom. Door je in nieuwe of onbekende delen van jezelf te begeven, deze te belichamen en uit te drukken kom je steeds meer tot gevoel heelheid, dit proces noemen we 'stretchen'. Natuurlijk kan je in dit proces ook weerstand, angst of schaamte tegen komen. Dat is heel natuurlijk. Elke keer als je hierdoor vastloopt, keren we terug naar het reguleren van jouw zenuwstelsel. Bijvoorbeeld aanraking, bevestiging en normaliseren, inquiry en gezien, gevoeld en gehoord te worden. Soms zal ik je gerichte vragen stellen of je spiegelen om je te ondersteunen nog dieper te voelen. We nemen alle tijd om ervoor te zorgen dat jouw zenuwstelsel weer terugkeert naar een staat van regulatie en zich weer kan openen voor een nieuwe verruimende stap. Dit noemen we 'unwinden'.

Ik nodig je tijdens het gehele proces uit, te ademen, te bewegen en je stem te gebruiken.
Onze ruimtelijke en warme studio bied hiervoor alle ruimte.

Embodied Coaching en Mentoring verbetert de kwaliteit van je leven door:

 • het vinden van meer helderheid en richting
 • het vinden van een diepe en liefdevolle bedding/gronding in jezelf
 • het vinden van een gevoel van zelfbeschikking en gezonde grenzen
 • het doorbreken van vastzittende patronen en emoties
 • het uiten van je verlangens
 • het dieper vanuit je hart durven leven
 • het ervaren van meer rust en ontspanning
 • het zakken vanuit je hoofd in je lichaam
 • bevrijden van je vastzittende levensenergie
 • te leren jezelf volledig in te brengen
 • het leren aangaan van authentiek contact met de ander

De sessies zijn voor mannen en vrouwen. Je bent van harte welkom voor een kort vrijblijvend gesprek over je persoonlijke wensen en vragen.

Sessie 120 minuten € 150,-
Elke extra 30 minuten € 35,-

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren je afspraak annuleert, wordt de gereserveerde sessie niet in rekening gebracht.

Samudita Coaching en mentoring
Mat Samudita
Samudita Coaching en mentoring Barbara
Foto embodiment samudita
Samudita Coaching

“Barbara mijn dank gaat naar jou, ik heb me zelden zo gezien en gekend gevoeld in alle kracht en kwetsbaarheid en dat mag er allemaal zijn!”

Ellen

“Barbara, heel veel dank voor alle mooie verlichtende en verbindende sessies. Ik ben dankbaar voor alles wat je me hebt gegeven.”

Tessa

Samudita Sri Yantra
Scroll naar boven