Integrale Ontspanningsmassage voor Vrouwen

Lichaam, Hart, Ziel en Geest – Alles is verbonden

Welkom mooie vrouw, je bent van harte uitgenodigd in mijn massage tempel. Hier kom je tot rust, voel je je geborgen en mag je je weer verbinden met je multidimensionale Zijn.

Een integrale ontspanningsmassage is meer dan een klassieke massage en heeft een transformerend karakter. Dit effect is voelbaar op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Al deze lagen zijn in het lichaam met elkaar verbonden en van invloed op elkaar. Deze holistische benadering ondersteunt je in het loslaten van spanning, drukte in je hoofd, verbetert je immuunsysteem en activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Het helpt door emotionele blokkades en weerstanden heen te bewegen en verbind je weer met je bron.

Je voelt je na de behandeling fris en herboren, diep verankerd in je lijf en in contact met een nieuwe balans tussen kalmte en (levens)kracht. Soms kom je ook in contact met een diepe vermoeidheid die gevoeld wil worden en je uitnodigt, zelfzorg meer centraal in je leven te zetten.

Voorafgaand aan de behandeling, is er ruimte voor kort gesprek, om te onderzoeken, waar jij naar verlangt. Dit verlangen neem ik mee in de behandeling. Ik creëer met zorgzaamheid, aandacht en een sfeer van respect de veilige ruimte voor jou om te ontspannen en te (door)voelen wat er in je leeft. Het contact met het lichaam wordt verdiept, en je energie kan weer vrijer stromen. In mijn massages combineer ik oosterse en westerse massagetechnieken en wordt je lichaam met warme ayurvedische olie gemasseerd. Dit doe ik op een verwarmde behandeltafel of op wens ook op de futon (een stevige mat op de grond). Bij het masseren wissel ik daarbij verschillende manieren van aanraking af, lange vloeiende strijkbewegingen, knedingen, strelingen, stevige druk, wiegen of drukpunten aanraken.

Een integrale massage is een cadeau aan jezelf. En werkt zeer ondersteunend als:

  • Het op dit moment druk of spannend is in je leven
  • Je weinig wordt aangeraakt
  • Niet lekker in je lijf zit of je lichaam (chronisch) pijn doet
  • Je continu aan het denken bent en verlangt naar stilte
  • Je voelen moeilijk vindt je je dieper wilt verbinden met je hart
  • Als je veel geeft en ernaar verlangt te ontvangen
  • Als je weer meer contact wilt maken met je eigen energiestroom en sensualiteit
  • Je in een transitie periode in je leven zit
  • Als je het gevoel hebt vast te zitten en weer in beweging wilt komen

Sessie 90 minuten inclusief ayurvedische thee, voor- en nagesprek:  € 120,-
Sessie 120 minuten inclusief ayurvedische thee voor- en nagesprek:  € 150,-

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren je afspraak annuleert, wordt de gereserveerde behandeling niet in rekening gebracht.

Samudita Massage
Samudita integrale massage
Samudita ayurvedische massage
Samudita Massage vrouw
Scroll naar boven