Brotherhood & Men's Work

"Er is een connectie waar elke man naar verlangt, die alleen maar mogelijk is in contact met andere mannen, maar waar veel mannen tevergeefs naar zoeken in hun relatie".

In onze mannen circles nodigen we je uit om op onderzoek te gaan naar hart verbonden en belichaamde mannelijkheid in jezelf. Dit doen we door een krachtige combinatie van twee elementen:
Het eerste element is Brotherhood. We creëren een gevoel van onderling broederschap, een open, hart verbonden en ontspannen energie in de circle. We zijn met bewuste aandacht bij onszelf, ons lichaam en elkaar aanwezig. We delen vanuit ons hart en ondersteunen elkaar. Zo creëren we samen een veld waarin we ons welkom voelen precies zoals we zijn.
Het tweede element in onze mannen circles is het Men's work. Met gerichte oefeningen en proceswerk groeien we in bewustzijn, innerlijke kracht en richting in ons leven en belichamen we gezonde mannelijke energie. We duiken in onze schaduwkanten om deze delen te integreren en zo de vastzittende levensenergie te bevrijden. Voor een hart verbonden, vrij en bewust leven.

Mijn reis in het mannenwerk:

"Diepe verbinding met andere mannen in circle heeft de afgelopen 7 jaar mijn leven enorm verrijkt!

Ik was mezelf niet bewust van het gemis dat er was in mij op dit vlak en vaak zocht ik tevergeefs naar deze verbinding in mijn relatie(s) met vrouwen. Ik vond het lastig om om hulp te vragen en droeg veel van mijn uitdagingen alleen zonder dat ik deze op een diepe laag deelde met de vrienden om mij heen.

Dit veranderde langzaam toen ik me onderdompelde in het mannenwerk. Dat was erg spannend in het begin en ook zo nu en dan ongemakkelijk. Het heeft mij enorm gevoed, geopend en in contact met mij kern gebracht en is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

Ik heb de afgelopen 10 jaar vele (mannen) circles bijgewoond, zowel dagen, weekends en weekretraites. In die periode heb zelf 2 jaar lang een mannen circle geleid die ik nu terug in leven wil roepen. Ik ben opgeleid als HeartiQ circle Facilitator en assisteer nog steeds regelmatig bij de live en online brotherhoods van HeartiQ.

Jesse van den Berg

 

 

 

Mannenwerk Samudita
Scroll naar boven