Womanhood

Ons lichaam is de ingang om ons met onze ware natuur te verbinden. Vrouwelijke energie vibreert door elke atoom, cel, boom, berg, ster en door tijd en ruimte. In de vrouwen circle eren en vieren we ons cyclisch bestaan en verbinden ons met ons hart en lichaam, onze ziel en intuïtie. In contact met elkaar, onze bron, de elementen en de natuur, onze roots diep verankerd in de aarde.

In een sfeer van integriteit en respect weven we een kleurrijk tapijt van wijsheid, voedende energie, rust, vertrouwen, (oer)kracht, sensualiteit, speelsheid en vreugde. We volgen onze feminine flow en zakken in het donkerte van ons bekken. Samen ademen, mediteren, dansen, shaken, sounden, drummen en masseren we als een zenuwstelsel zijn.

Dit creëert een veilige bedding voor diepe innerlijke processen. All of you is welcome here, ook de delen die je niet wilt laten zien, waar je van afsloten bent of die je alleen niet kunt helen. Ons uitganspunt is dat alles al in ons aanwezig is. Je werkt dus niet hard naar een doel toe, maar je luistert naar de intelligentie van je lichaam. De intentie is altijd te bewegen naar wat je meer vreugde en levendigheid brengt, hierin is het hele spectrum aan emoties welkom. Een helende ervaring van thuiskomen in jouw unieke zelf.

Samen Zijn met andere vrouwen is voor Barbara altijd een voedende en inspirerende stroom in haar leven geweest. Vanuit hartsverbinding en overgave creëert en co creëert zij workshops, helende avonden en retraites. Vaak zal de hart openende kracht van Mama Cacao ons daarbij begeleiden en gidsen.

Womanhood is voor jou als je:

  • je dieper wilt verbinden met je cyclisch bestaan
  • de creatieve expressie van je lichaam ruimte wilt geven
  • je dieper wilt verbinden met je sensuele stroom van energie in bekken
  • je gedragen en veilig wilt voelen in warm veld van vrouwen
  • je dieper wilt verbinden met de hartslag van moeder aarde
  • je dieper wilt overgeven aan je vrije vrouwelijke levensstroom
  • een diep gevoel van eigenwaarde wilt cultiveren
  • de wijsheid van andere vrouwen wilt ontvangen
  • je tranen, rouw, speelsheid, onschuld, kwetsbaarheid en wildheid wilt delen met andere vrouwen
  • je wilt onderdompelen in een gevoel van overvloed

We maken samen heldere afspraken om veiligheid, respect, vertrouwelijkheid, verantwoordelijkheid en het gevoel van zelfbeschikking te waarborgen.

Samudita Community Nature
Womanhood Samudita
Womanhood Circle Samudita

Womanhood Tempelavonden

Voel je de behoefte om een verdiepende journey te maken voor een langere periode met een hechte groep vrouwen?

Om de 14 dagen komt er op de dinsdagavond een groep vrouwen bij elkaar van 20:00-22:00 in onze sanctuary in Bussum.

We openen de avond met een kopje Sacred Cacao en volgen de flow van wat er wil bewegen in ons veld. Een alchemie van embodiment, sound, dans, vrije expressie en aanraking en support.

Bijdrage voor een reeks van 4 avonden €111,-

Gong Samudita Womanhood

Womanhood Weekend Waterkracht

Samen duiken we weer diep in de magie van het WATER Element, net als de twee mooie weekeindes in januari en februari.

Dit weekend is een cadeau aan jezelf om diep te ontspannen, je te verbinden met je water natuur, je bekken en je baarmoeder. We zullen spelen met onze stem en de helende klanken van de grote Gong en de klankschalen, ons voeden in de natuur en de kracht van Womanhood ervaren.

Water is creatiekracht, zij is stroming, zij baart leven. Gedurende dit weekend zullen we op vele verschillende manieren met Water bezig zijn. We zullen haar bewegen, vitaliseren en haar voorzien van onze intenties en nieuw bewustzijn. En zij, we spreken Water in haar vrouwelijke kracht aan,  zij zal hetzelfde voor ons doen op manieren die we niet voor mogelijk hielden.

In dit weekend leren we van haar niet alleen over haar belang voor onze gezondheid, maar ervaren ook dat zij een drager is van een hoger bewustzijn. Zij komt rechtstreeks van de Bron. Ze zal ons helpen om onszelf te herinneren, ons te reinigen van oude conditioneringen en zelfs trauma en ons uitnodigen nieuwe informatie te integreren. Ze zal ons helpen levendiger en creatiever in het leven en het nieuwe jaar te gaan, stralender, wijzer en vervuld van liefde.

De kwaliteit van het water dat we drinken, de kwaliteit van onze woorden, gedachten en emoties, de manier waarop we ons bewegen en ons lichaam eren, zal onze innerlijke wateren vormgeven, zal ons vormgeven. Dit weekend is een uitnodigen onze wateren te informeren met een hernieuwde frequentie. Laten we haar eren en daarmee onszelf.

All of you is welcome here in onze intieme sanctuary dicht bij de Bussumse hei...

Binnen de veiligheid van de Hart Cirkel creëren wij, Barbara en Brigitte, vanuit onze achtergrond, een alchemie van Embodiment, Sound Healing, Gong Puja, diepe ontspanning, meditatie, dans en vrije expressie. Ervaar hoe krachtig en bevrijdend het is om je over te geven, te zakken in de helende frequenties, voel hoe helend het is om vanuit je hart te delen, te onderzoeken, gehouden en gevierd te worden in een resonant vrouwenveld. Onze intentie is altijd te bewegen naar wat je meer vreugde en levendigheid brengt en hierin is het hele spectrum aan emoties welkom. Een helende ervaring van thuiskomen in jouw unieke zelf.

Barbara en Brigitte zijn de initiatiefneemsters van deze bijzondere avond en dag. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke ervaring en verdieping in professionele trainingen en opleidingen maken we gebruik van oefeningen en technieken uit Yoga, Mindfulness, HeartIQ Circle werk, Inner Grouding Therapy, Sound Healing en Gong Transmissions, Frequency, Grid- en Artwork, The Reconnection, Vrouwenwerk en diverse Embodiment stromingen.

Door het weekend heen zullen we water drinken dat we zelf hebben geïnitieerd. Sacred Cacao en optional helende planttincturen zullen ons met hun helende en hart openende krachten begeleiden en gidsen.

Voel je een duidelijke "Ja", maar ben je niet in de gelegenheid het gehele weekend erbij te zijn, dan is dat in overleg ook mogelijk. 

Vrouwenwerk Bussum Brigitte Krueger
Brigitte Krueger Vrouwenwerk Bussum
Womanhood Circle Bussum

REBOZO sluitingsceremonie

Een eeuwenoud ritueel uit Mexico. Bestaand uit onder andere een vierhanden massage, een kruidenbad en de sluiting van jou lichaam met speciale Rebozo doeken.

Meer informatie volgt binnenkort.

Scroll naar boven