Individuele sessies

Heb je behoefte aan meer levensvreugde? Een diepere verbinding met je lichaam, je emoties en de mensen om je heen? Of ben je op zoek naar helderheid over een nieuwe richting in je leven?

Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over je persoonlijke wensen en vragen.

Wij bij Samudita zijn gespecialiseerd in de individuele begeleiding van mensen. Bijvoorbeeld tijdens of na een ziekte of omdat je werk- en leefomstandigheden het deelnemen aan een vaste groep onmogelijk maken of je je in een transitiefase bevindt. Of een sessie één op één simpelweg je voorkeur heeft. Samudita ondersteunt je graag bij het (terug)vinden van je persoonlijke evenwicht en balans en gaat verder dan alleen het trainen van jouw lichaam. Tevens zijn er Duo-lessen als je samen met je partner of bvb. je vriendin geïnteresseerd bent in persoonlijke verdieping.

In onze Coaching sessies begeleiden we je met een individuele combinatie van Yoga, Mindfulness, Tao, lichaamswerk, adem- en meditatieoefeningen op je pad naar fysieke, emotionele en mentale gezondheid en welzijn.

“Barbara mijn dank gaat naar jou, ik heb me zelden zo gezien en gekend gevoeld in alle kracht en kwetsbaarheid en dat mag er allemaal zijn!”

Ellen

“Barbara, heel veel dank voor alle mooie verlichtende en verbindende yogalessen. Ik ben dankbaar voor alles wat je me hebt gegeven.”

Tessa

“Na ons 8-weekse traject, kijk ik terug op een heel leerzame tijd. Ik heb mooie bruikbare handvatten gekregen, zowel lichamelijke oefeningen, als het hoofd leeg leren maken. Ik voel meer ruimte en leef bewuster in het moment.”

Babette

Scroll naar boven